Άρθρα
10/06/2014
Η ζωή μας και η σχετικότητα της «υπερβολής» και των «ορίων»

Ευλογημένη/ος να είσαι από την καρδιά μου και να έχεις ανταπόδοση σε ότι κάνεις και κυρίως στην αγάπη και στον έρωτα που να μη σου στερέψουν ποτέ. Να τα έχεις σε ποικιλία και αφθονία και να σε «τρελαίνουν» από ευτυχία, όπως κάνουν σε μένα μια ζωή. Τότε θα με κατανοήσεις πλήρως και δε θα χρησιμοποιείς μια λέξη, πολύ σχετική με το τι πιστεύουμε συνήθως ότι μπορούμε, τη λέξη "υπερβολή".

Βέβαια για να ζήσεις την αγάπη και τον έρωτα, όπως εγώ τα εννοώ, πρέπει να είσαι και να δρας απόλυτα ελεύθερη/ος και χωρίς ψευτοδιλήμματα και ψευτοόρια που άλλοι μας τα βάζουν.

Να νιώθεις ευλογημένη/ος από το Σύμπαν που είναι και δικό σου δημιούργημα. Να είσαι και να νιώθεις ελεύθερη/ος και να συμπεριφέρεσαι έτσι, όταν αγαπάς, όταν ερωτεύεσαι (πρώτα την ίδια τη ζωή). Τότε η λέξη «υπερβολή» και τα παράγωγα της, θα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχουν αντικειμενικά! Να ερωτεύεσαι από το είναι σου ολόκληρο (σώματι και ψυχή).

Φρόντισε ο έρωτας για ότι όμορφο και η έκφραση του να μη σου στερέψουν ποτέ και φρόντισε να έχεις ανταπόδοση και να τη διοχετεύεις μέσα σου σαν στοιχείο και συστατικό της ποιοτικής οικοδόμησης του υπαρξιακού σου είναι. Ακόμα περισσότερο μη καταπιέζεις την έκφραση του και μην την πνίγεις στον ηλίθιο εγωισμό και στην ουτοπική υπεροψία σου.

Ζήσε την έκφραση χωρίς τεχνητά και ψεύτικα όρια και δώσε την ελεύθερα, όπως η φύση δίνει το φως και τα χρώματα. Συνειδητοποίησε πως δεν είναι δική σου αλλά ότι το Σύμπαν σου τη δωρίζει, γιατί ξέρεις να είσαι θετική/ός στη συμπεριφορά σου απέναντι του και επιστρέφοντας την. Αυτό λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και ευεργετεί και άλλες/ους σαν και σένα. Τότε είναι που ζεις πραγματικά και ουσιαστικά στην κοινωνία του Σύμπαντος.

Φρόντισε να σε ηλεκτρίζει και να σε «τρελαίνει» η ευτυχία της αγάπης και του έρωτα και της ανταπόδοσης τους. Πολλές/οί μπορεί να ζουν στιγμιαία την αίσθηση της ευτυχίας του να «αγάς» και του να «ερωτεύεσαι», αλλά να μην την συνειδητοποιούν, γιατί δεν εκπαίδευσαν τον εαυτό τους να την αναγνωρίζει, να την εκτιμά στο αληθινό της μέγεθος στην πραγματική της αξία και να τη χρησιμοποιεί για να κτίζει την υπαρξιακή του ποιότητα από αυτήν.

Όταν μάθεις να ζεις έτσι, τότε θα κατανοήσεις πλήρως και δε θα χρησιμοποιείς τη λέξη «υπερβολή». Τότε θα καταλάβεις πως αυτή η λέξη είναι απόλυτα και μόνο σχετική. Άλλοι (η λεγόμενη κοινωνία) σε εκπαίδευσαν έτσι και σε έκαναν να το πιστέψεις. Σε έκαναν να πιστέψεις σαν αξίωμα ότι, το ότι μπορείς να κάνεις είναι «απόλυτα» σχετικό και άρα ότι, δήθεν ξεφεύγει από τα «όρια», είναι «υπερβολή» και «υπερβολικό»… (;) (sic).

Βέβαια, επαναλαμβάνω και φρόντισε να το κατανοήσεις πως, για να ζήσεις απόλυτα την αγάπη και τον έρωτα, όπως εγώ το εννοώ, πρέπει να είσαι και να δρας απόλυτα ελεύθερη/ος και χωρίς ψευτοδιλήμματα και ψευτοόρια που αντικειμενικά δεν υπάρχουν και που άλλοι μας τα βάζουν!!! 


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by