Ανακοινώσεις
24/10/2012
Μαφιόζικες Απατεωνιές στο Δήμο Λευκωσίας;

Η οδός Χύτρων βρίσκεται σο κέντρο της Λευκωσίας, παρά την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα. Έχει νόμιμους χώρους στάθμευσης των 60 λεπτών καθόλο το μήκος της. Το ίδιο η παράλληλη της οδός Μιχαλακοπούλου έχει σε ένα τμήμα της ακόμα μερικούς χώρους στάθμευσης.

Από ομάδα πολιτών που είτε κατοικούν είτε εργάζονται στην περιοχή, ή μεταβαίνουν εκεί για εμπορικές και άλλες εργασίες, δεχθήκαμε καταγγελίες, ότι, για χρόνια, συγκεκριμένος ιδιοκτήτης/διαχειριστής μεγάλου χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται μεταξύ των πιο πάνω οδών, ενδεχομένως υπό την κάλυψη ή/και την προστασία ή/και την ανοχή υπαλλήλου/ων του Δήμου Λευκωσίας, κρατεί τα δέντρα ακλάδευτα μέχρι που τα κλαδιά τους ακουμπούν στην άσφαλτο καθώς και πολλά κλαδέματα, σκουπίδια και μεγάλα σκυβαλοδοχεία, με τρόπο που τα αυτοκίνητα των δημοτών/πολιτών να μην μπορούν να σταθμεύσουν και να αναγκάζονται να μπαίνουν στο χώρο στάθμευσης του εν λόγω κυρίου για να αυξάνεται το εισόδημα του.

Μεταβήκαμε λοιπόν στις πιο πάνω οδούς, της κατά τα άλλα καλλωπισμένης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας μας και προεδρεύουσας της ΕΕ και το τι είδαμε μπορείτε να το δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Εμείς ακούμε πολύ καλά λόγια για το νέο δήμαρχο της Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, ότι είναι άνθρωπος καλός, δίκαιος, σωστός και φιλικός. Δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε, καλείτε όμως σε έτσι περιπτώσεις να αποδείξει τα όσα καλά του αποδίδονται. Τον καλούμε λοιπόν να διερευνήσει την πιο πάνω απαράδεχτη κατάσταση και κάτι τέτοια φαινόμενα μαφιόζικης απατεωνιάς να τα πατάξει ανελέητα και με αποφασιστικότητα.

Θα αναμείνουμε και θα επανέλθουμε αν σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν κλαδευτούν τα δέντρα, δεν ευπρεπιστούν οι πιο πάνω οδοί και δεν αποκατασταθούν οι χώροι στάθμευσης για τη χρήση από τους δημότες/πολίτες.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο λογαριασμό μας στο facebook:

http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151198954123836&type=1

http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151263410423836&type=1

Νέα ανακοίνωση (15/04/13).


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by