Ανακοινώσεις
08/02/2012
Καταγγελία και παρέμβαση της ΠΕΚΠΟΙΖΩ με αποτέλεσμα

Στο περασμένο τεύχος μας δημοσιεύσαμε, στις σελίδας 4 και 6 καταγγελίες σχετικές με εξαπάτηση καταναλωτών (κυρίως ανηλίκων) στο διαδίκτυο και αυτές σε συνάρτηση με υπηρεσίες παροχέα που προσφέρει η Cyta σε εταιρείες πελάτες της, ενδεχομένως χωρίς να διασφαλίζεται ο απαιτούμενος έλεγχος για τη σωστή χρήση τους, την μη εξαπάτηση και κυρίως την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Σε σχέση με το πιο πάνω σοβαρό θέμα, αντιπροσωπίες της ΠΕΚΠΟΙΖΩ, υπό τον πρόεδρο κ. Λουκά Αριστοδήμου είχε συναντήσεις και συζήτησε το θέμα με τον Ρυθμιστή Ηλεκτρονικών Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Νεόφυτο …….. και αρμόδιους λειτουργούς και παράλληλα με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Cyta κ. Στάθη Κιττή.

Με ικανοποίηση θα θέλαμε να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι σε πολύ καλό πνεύμα διεξαχθείσες συνομιλίες μας και σαν αποτέλεσμα των συναντήσεων και θετικών παρεμβάσεων μας οι σχετικές υπηρεσίες έχουν διακοπεί και οι «αμαρτωλοί» διαδικτυακοί τόποι έχουν κλείσει.

Θέλουμε και με αυτό τον τρόπο να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίηση μας για την θετική ανταπόκριση των δύο Οργανισμών και των αρμοδίων τους και να συγχαρούμε και τους γονείς που χάριν στις καταγγελίες τους η Οργάνωση μας έκανε τις ενέργειες της με επιτυχία και θετικό αποτέλεσμα.

(πιο κάτω φωτογραφία από τη συνάντηση με τους αρμοδίους του ΓΕΡΗΕΤ)


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by