Ανακοινώσεις
22/08/2011
Μην αγοράσεις σήμερα αυτό που μπορείς να αγοράσεις αύριο!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και κάποιοι λόγω είτε αμέλειας, είτε ανευθυνότητας, είτε ανικανότητας, είτε γιατί γνωρίζουν ότι εμείς τα αιώνια θύματα δεν αντιδρούμε, μας κάνουν τη διαβίωση πιο δύσκολη, μας οδηγούν στην παρακμή και στον υποβιβασμό της ποιότητας της ζωής μας.

Σε μα ς εναπόκειται πλέον να δείξουμε ότι έχουμε δύναμη σαν καταναλωτές. Είμαστε η πιο μεγάλη κοινωνική ομάδα. Έχουμε δυνάμεις. Αναξιοποίητες, δυστυχώς, γιατί η κουλτούρα που το σύστημα και το κατεστημένο των συμφερόντων μας επέβαλαν για δεκαετίες μας καθηλώνει και μας κάνει θύματα που δεν αντιδρούν.

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε και, αξιοποιώντας τη δύναμη μας να στείλουμε τα μηνύματα μας προς κάθε κατεύθυνση και να δείξουμε στις εξουσίες πως, τέρμα τα αρνιά και τέρμα τα θύματα. Δεν υπάρχουν άλλα πια. Τα έσφαξαν και τα δολοφόνησαν όλα.

Δείξε και ΕΣΥ, με την αποχή σου από την αγορά στο βαθμό που είναι δυνατό, ότι μπορείς να επηρεάσεις αρνητικά την πραγματική οικονομία και ότι χωρίς εσένα οι αριθμοί τους είναι ένα 0!

Δείξε ΕΣΥ, που σε λένε «αιμοδότη» της αγοράς και σου απομυζούν το αίμα όπως τα σιχαμερά «τσιβίκια», ότι δεν διαθέτεις πλέον αίμα παρά μόνο για να ζήσεις εσύ και τα παιδιά σου!

Κάνε, κατά το δυνατό αποχή από αγορές, κυρίως αχρείαστες που δεν θα στερηθείς αν δεν τις κάνεις!

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι:

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ!

Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να το ξανασκεφτείς, να το συζητήσεις με την οικογένεια σου και μετά αποφασίζεις.

ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!

ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ!


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by