Ανακοινώσεις
10/01/2011
Αύξηση Φ.Π.Α. στα τρόφιμα και φάρμακα

Παρακολουθούμε με αγωνία τις τιμές όλων των καταναλωτικών προϊόντων να αυξάνονται συνεχώς. Το «καλάθι της νοικοκυράς» γίνεται συνεχώς πιο ακριβό και αδειάζει. Τα κόμματα ερίζουν μεταξύ τους αλληλοκατηγορούνται και επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Οι κυβερνώντες προσπαθούν να καλύψουν τα ελλείμματα των δημοσίων ταμείων με νέους φόρους που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ οι πολίτες, καταναλωτές.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ από τις 10 Ιανουαρίου 2011 μας επιβάλλουν επιπλέον 5% ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα φάρμακα. Καλούμαστε να πληρώσουμε πιο ακριβά τρόφιμα και φάρμακα γιατί οι εκάστοτε και σημερινοί κυβερνώντες δεν υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των Κύπριων καταναλωτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ από υπεραγορές, φρουταρίες, φούρνους, περίπτερα, πρατήρια κ.ο.κ. για να στείλουμε μήνυμα συμβολικής διαμαρτυρίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ:
Μην αγοράσεις σήμερα ότι μπορείς να αγοράσεις αύριο. Αγόρασε μόνο ότι χρειάζεσαι απαραίτητα. Μείωσε τις ποσότητες των αγορών σου. Στείλε ένα μήνυμα σ’ αυτούς που κερδοσκοπούν σε βάρος σου.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by