Ανακοινώσεις
15/12/2010
Δεν θα μας σταματήσουν, αντίθετα μας πεισμώνουν

Η Οργάνωση μας δέχθηκε τούτες τια μέρες ακόμα ένα κτύπημα από το κράτος. Με επιστολή του το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μας πληροφορεί ότι, ειδικά στη δική μας οργάνωση δεν έχει εγκριθεί οποιαδήποτε χορηγία για το πρόγραμμα που υποβάλαμε για την «Καταναλωτική αγωγή γονέων και παιδιών», ένα πρόγραμμα που κάναμε και πέρσι με πολύ μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία και το οποίο μας ζητήθηκε να το μεταφέρουμε και σε άλλες επαρχίες. Ασφαλώς, επειδή δεν γνωρίζουν για διαφάνεια δεν μας λεν και σε ποιούς έχουν δώσει το προβλεπόμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό ποσό των €51,000. 

Μπορούν να συνεχίσουν να ασκούν, εις βάρος της οργάνωσης μας, δυσμενή διάκριση. Μπορούν να κατανέμουν εις βάρος μας (1:4) την κρατική χορηγία, μπορούν να μη μας δίνουν ίσες ευκαιρίες εκπροσώπησης, μπορούν να μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να συμμετέχουμε σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του κρατικού ιδρύματος, αλλά δεν θα μας κάνουν να σιωπήσουμε, ούτε να μη λέμε τα γεγονότα και την αλήθεια. Πολύ περισσότερο δεν θα μας σταματήσουν από το να υπερασπιζόμαστε με σθένος τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Κυπρίων Καταναλωτών.

Πρέπει να καταλάβουν ότι όλη αυτή η δυσμενής διάκριση, και απαράδεχτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, δεν μας φοβίζει. αντίθετα μας πεισμώνει όλο και πιο πολύ και αυξάνει το νόημα της ύπαρξης μας. Να ξέρουν ότι ήρθαμε όχι πρόσκαιρα. Ήρθαμε για να μείνουμε και όχι μόνο θα μείνουμε αλλά θα εντείνουμε ακόμα περισσότερο τη δράση μας. Ένα να γνωρίζουν: Ας κάνουν τη δουλειά τους για την οποία, από τα υστερήματα του, τους πληρώνουν οι Κύπριοι πολίτες-καταναλωτές, σωστά, με την απαιτούμενη ηθική και δεοντολογία προασπίζοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τους και να μην τα βάζουν στην πλάστιγγα με άλλα οποιαδήποτε συμφέροντα. Από τώρα και στο εξής θα μας βρίσκουν μπροστά τους με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by