Ανακοινώσεις
27/12/2015
Συνάντηση της Π.Ε.Κ.Ποι.Ζω. με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας

Η Παγκύπρια Ένωση καταναλωτών και ποιότητας Ζωής ανακοινώνει πως κλιμάκιο του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα έχει αύριο Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, προγραμματισμένη συνάντηση, με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, κύριο Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Η συνάντηση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και έχει σκοπό την αλληλοενημέρωση και τη συζήτηση θεμάτων που προκύπτουν από την Ετήσια Έκθεση του Ελεγκτή και που έχουν σχέση με την αγορά, τους καταναλωτές και με την οικονομία.

Η επίσκεψη μας επίσης αποσκοπεί στη στήριξη του Θεσμού, έναντι απειλών και προσπαθειών για υπόσκαψη του έργου του προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης των σκανδάλων που συνέτειναν στην καταστροφή της οικονομίας και στην οδήγηση των πολιτών-καταναλωτών στη πτώχευση, στην ανεργία, στην μείωση της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας των κυπρίων και της χώρας.

Θέλουμε την Ελεγκτική Υπηρεσία και τον ίδιο τον Γενικό Ελεγκτή να αφεθούν ελεύθεροι και απερίσπαστοι να συνεχίσουν τη δουλειά τους και να συμβάλουν στο να καταστεί δυνατή η οδήγηση στα δικαστήρια όλων όσοι ενέχονται στην καταστροφή.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για κάθε προσπάθεια και κάθε αγώνα που θα απαιτηθεί, έτσι που ο ανεξάρτητος αυτός Θεσμός να μπορέσει, χωρίς επηρεασμούς και παρεμβάσεις, να συνεχίσει τη δουλειά του με αποφασιστικότητα μέχρι τέλους.


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by