Ανακοινώσεις
11/03/2015
Παγκύπριο Καθολικό Μποϋκοτάζ Αγοράς Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Αγαπητέ καταναλωτή – Αγαπητή καταναλώτρια

Σ’αυτό το κράτος που σε οδήγησε στη φτώχεια, την παρακμή, την ανεργία και τη δυστυχία, βιώνεις τον καθημερινό σου Γολγοθά στην αγορά απροστάτευτος, έρμαιο στα χέρια κάποιων που σε εκμεταλλεύονται χωρίς αναστολές και χωρίς τιμωρία.

Το κράτος φορολογεί εσένα ακόμα και για όσα άλλοι έκλεψα και με τη στάση του ευνοεί όλων τα συμφέροντα εκτός από σένα. Οι υπηρεσίες του που εσύ πληρώνεις και που έχουν την ευθύνη να σε υπηρετούν και να σε προστατεύουν, προφασίζονται διάφορα, και σε αποστομώνουν με το ότι δήθεν «δεν μπορεί να γίνει τίποτε».

Την αγορά δε σε σέβονται, σε υποτιμούν, σε εκμεταλλεύονται και σε εξαπατούν. Οι τιμές μόνο πάνω παν και επιστροφή δε ξέρουν. Στα καύσιμα, στο ψωμί, στο γάλα κλπ η Κύπρος έχει τα ρεκόρ ακρίβειας.

Ώρα σου λοιπόν να ξεσηκωθείς και να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου. Στις 15 του Μάρτη, γιορτάζεται διεθνώς η Μέρα των Καταναλωτών.
Εμείς, η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής αρνηθήκαμε να «γιορτάσουμε» μέσα σε κλειστές αίθουσες με ομιλίες ανούσιες. Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά μαζί σου, σε μια πρωτότυπη γιορτή.

Σε καλούμε, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 του Μάρτη, να συμμετάσχεις στο 2ο Παγκύπριο Καθολικό Μποϋκοτάζ, με πλήρη αποχή από αγορές και με καθολική στάση πληρωμών ακόμα και στο κράτος. Μην αγοράσεις καύσιμα, ψωμί, γάλα και οτιδήποτε άλλο. Πάρε την οικογένεια σου και  βγείτε στη φύση να χαρείτε την άνοιξη.

Δείξε στους εκμεταλλευτές σου ότι έχεις δύναμη και ΜΠΟΡΕΙΣ! Απαίτησε από το κράτος να μεριμνήσει για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα σου και να σε προστατεύσει από τα καρτέλ. Δείξε την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα σου. Στείλε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα  ότι  δε δέχεσαι πια την εκμετάλλευση.

Αγαπητέ καταναλωτή – Αγαπητή καταναλώτρια,

Βάλε τέρμα στη συνεχώς αυξανόμενη όρεξη κάποιων να κλέβουν τον μόχθο σου και να δολοφονούν το μέλλον των παιδιών σου. Βάλε τέλος στη ληστεία της τσέπης και στην ταπείνωση της αξιοπρέπειας σου.

ΘΕΛΕΙΣ και ΜΠΟΡΕΙΣ!
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου είναι η δική σου μέρα.
ΚΥΠΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΜΗΝ ΟΛΙΓΟΡΉΣΕΙΣ!
ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!


Copyright @ 2009-2020. Design & Development by Cytacom Solutions Ltd
 
Hosted by